Star Remedies bloesem remedies

Vrouwenmantel

De remedie Vrouwenmantel geeft vrouwen de kracht om vanuit zichzelf haar ambities waar te maken. Je hoeft niet meer met "mannelijke" energie aan de slag te gaan. Nog steeds wordt er aan vrouwen torenhoge eisen gesteld. En nog steeds stellen veel vrouwen torenhoge eisen aan zichzelf. Ze heeft een fantastische carrière, een heel druk sociaal leven, een geweldige moeder, een "femme fatale" voor haar man, verpleegster voor het hele gezin, een topkok. Noem maar op. Het eisenpakket voor de vrouw is torenhoog. Je ziet ook bij vrouwen steeds meer "burn-out" onstaan. Vrouwen hebben zo’n "gedrag" nodig om zich in de mannenwereld "staande" te houden. De bankwereld, de bouwwereld, de regeringen in de hele wereld, hoge topfuncties worden in het algemeen door mannen "bemand"( ook weer zo’n leuk woord).

Maar als mannen-mannen nou meer zouden kunnen delen, meer in de overleg kunnen gaan, meer op hun intuïtie afgaan en meer zouden luisteren naar hun gevoel, dan zouden zij ook in balans met zichzelf kunnen zijn. Daarom is Vrouwenmantel ook voor mannen zo'n goede remedie. Zodat mannen en vrouwen, gezamenlijk en in volle respect naar elkaar, het leven tegemoet kunnen treden.

Geschreven door Madeleine & Micha Meuwessen. Alle rechten voorbehouden / 2000 - 2011 Copyright © Madeleine & Micha Meuwessen. Afbeeldingen zijn eigendom van Madeleine & Micha Meuwessen